Les Planes del Grau és el lloc ideal per gaudir d’una data assenyalada. Casaments, aniversaris, festes familiars, noces d’argent, noces d’or, trobades d’amics,… són instants que no es tornaran a repetir i que val la pena celebrar en un entorn idíl·lic, envoltats de familiars i amics.

Al nostre hotel espai i entorn es donen la mà. És un lloc encantador, ple de llum i d’història, enmig de la natura. La casa ha vist passar hores, dies, setmanes, mesos, anys i segles. Instants quotidians i moments excepcionals, i us espera per viure el vostre moment únic i especial.

Al jardí que envolta la masia trobareu l’espai idoni per celebrar cerimònies i festes a l’aire lliure. I si el temps no acompanya podem transformar la sala polivalent en el vostre escenari desitjat i decorar-la al vostre gust.

Per als àpats us oferim una varietat de serveis de càtering de reconeguts restaurants de la zona entre els quals podreu triar el que més us agradi. O si ho preferiu, a la nostra cuina elaborarem els àpats que desitgeu, sempre en consonància amb el tarannà de la vostra festa.

No vingueu només per a la celebració. Quedeu-vos amb nosaltres tot el temps que necessiteu. Reserveu totes les habitacions per als vostres convidats; relaxeu-vos tots junts amb un bany a la piscina de fons negre; assaboriu els plats tradicionals del nostre restaurant; compartiu converses o moments a la sala de descans, a la terrassa porticada o al solàrium; sortiu a passejar pels voltants o conegueu la història i la cultura de la nostra comarca…

Posem tot l’hotel a la vostra disposició. Deixeu volar la imaginació i somnieu amb el vostre moment únic i especial… Veniu a veure’ns, expliqueu-nos què voleu celebrar i com us imagineu que ha de ser aquest dia. Nosaltres us escoltarem, ens posarem a la vostra pell i us ajudarem a fer-ho realitat.