Us donem la benvinguda a Les Planes del GrauHOTEL RURAL DE 4 ESTRELLES

L’hotel és una antiga masia restaurada amb més de 600 anys d’història, enmig de camps de conreu i terres ramaderes emparades pels boscos de pins i els prats naturals de la Serra de la Guaitada i a la falda de la Serra Cavallera.

Cada detall i racó del nostre hotel han estat pensats i dissenyats per ajudar-vos a desconnectar del vostre dia a dia. Aquí descansareu en un ambient càlid, confortable i relaxant, us retrobareu amb vosaltres mateixos i nodrireu els vostres sentits enmig dels sons de la natura i d’un paisatge que canvia amb el pas de les hores.

Descobriu la natura com mai ho havíeu fetCONFORT EN UN ENTORN PRIVILEGIAT

Les Planes del Grau és un lloc encantador, ampli i lluminós. Volem que us sentiu com a casa i per això us oferim tota la confiança d’un tracte discret i familiar. No tenim una carta tancada de serveis, sinó que ens adaptem a les vostres demandes, només cal que ens feu saber què necessiteu i farem tot el possible per fer-ho realitat.

Desitgem que tingueu una estada inoblidable i que ens visiteu sovint, ja sigui per descansar o per conèixer altres racons dels voltants i gaudir de la natura.

Els nostres serveisQuè hi trobareu a Les Planes del Grau?

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!