Batejos, comunions, celebracions i casaments rurals a Les Planes del Grau

Les Planes del Grau és el lloc ideal per gaudir d’una data assenyalada. Casaments rurals, aniversaris, festes familiars, noces d’argent, noces d’or, trobades d’amics,… són instants que no es tornaran a repetir i que val la pena celebrar en un entorn idíl·lic, envoltats de familiars i amics.

Al nostre hotel, espai i entorn es donen la mà. És un lloc encantador, ple de llum i d’història, enmig de la natura. La casa ha vist passar hores, dies, setmanes, mesos, anys i segles. Instants quotidians i moments excepcionals, i us espera per viure el vostre moment únic i especial.

Al jardí que envolta la masia trobareu l’espai idoni per celebrar cerimònies i festes a l’aire lliure. I si el temps no acompanya podem transformar la sala polivalent en el vostre escenari desitjat i decorar-la al vostre gust.

Per als àpats us oferim una varietat de serveis de càtering de reconeguts restaurants de la zona entre els quals podreu triar el que més us agradi. O si ho preferiu, a la nostra cuina elaborarem els àpats que desitgeu, sempre en consonància amb el tarannà de la vostra festa.

Reserveu totes les habitacions per als vostres convidats

No vingueu només per a la celebració. Quedeu-vos amb nosaltres tot el temps que necessiteu. Reserveu totes les habitacions per als vostres convidats; relaxeu-vos tots junts amb un bany a la piscina de fons negre; assaboriu els plats tradicionals del nostre restaurant; compartiu converses o moments a la sala de descans, a la terrassa porticada o al solàrium; sortiu a passejar pels voltants o conegueu la història i la cultura de la nostra comarca…

Posem tot l’hotel a la vostra disposició. Deixeu volar la imaginació i somnieu amb el vostre moment únic i especial… Veniu a veure’ns, expliqueu-nos què voleu celebrar i com us imagineu que ha de ser aquest dia. Nosaltres us escoltarem, ens posarem a la vostra pell i us ajudarem a fer-ho realitat.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!