Logo Deniz Çelik

Servei de coaching personal, per equips i/o empreses i conferències d’alt impacte

Es tracta de sessions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada cas. Posem a la vostra disposició el servei d’una Coach personal i professional, la Deniz Çelik de Coaching Para Valientes, pels següents motius:

L’acompanyament d’una coach en processos de canvi, està demostrat que accelera els processos i garanteix en major percentatge el compliment dels resultats desitjats.

La motivació, la observació (de la situació i d’un mateix), la capacitat d’enfocar la realitat des de diferents perspectives, l’ampliació d’alternatives i la generació d’objectius i plans d’acció, ens permeten avançar amb més seguretat cap allà on volem anar.

En el mateix procés, es poden combinar exercicis de PNL, intel·ligència emocional i Mindfullness, si la situació ho requereix.

Per altra banda, si vols una conferència d’alt impacte per crear cohesió d’equip, Team Building, incorporació de nous valors o reforçar-los, implantació d’una estratègia, o el que necessitis transmetre de manera que arribi als oients de manera efectiva en un entorn immillorable, farà que converteixis la teva comunicació en una experiència inoblidable.

Demana’ns més informació sense cap compromís.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!