Un hotel rural a Catalunya amb encant propi

Les Planes del Grau és una antiga masia del segle XIV totalment restaurada. Està distribuïda en tres edificis: la casa pairal, la pallissa i la cabana. En tot el procés de rehabilitació hem apostat per les energies renovables i l’estalvi energètic, amb l’objectiu de combinar comoditat i sostenibilitat. Energèticament disposem d’una caldera de biomassa i treballem amb la companyia Som Energia pel tema elèctric.

 

Hotel rural per a reunions d’empresa

Hem volgut crear estances confortables, càlides i funcionals, amb acabats moderns ajustats a l’estructura d’una masia amb més de sis segles d’història. Us trobareu amb un hotel rural de disseny sobri i minimalista però alhora íntim i acollidor. Idoni per a celebrar les reunions o trobades d’empresa.

Les antigues estances de la casa pairal s’han transformat en habitacions, restaurant i sala de descans. La pallissa també s’ha convertit en habitacions i en una sala d’ús polivalent destinada a reunions d’empresa i celebracions. Les nostres instal·lacions compten rampes d’accés que converteixen Les Planes del Grau en un hotel rural totalment adaptat per a persones de mobilitat reduïda.

Totes les nostres habitacions estan en contacte directe amb la natura oferint vistes a la plana a través d’un balconet tancat o una terrassa porticada. Podeu llegir, escoltar música, conversar o, simplement, descansar i no fer res contemplant un paisatge idíl·lic i ple de colors que canvia amb els mesos de l’any.

A la planta inferior de l’antiga casa pairal, al costat del restaurant i amb sortida directa a la terrassa porticada, tenim una sala de descans que ofereix unes magnífiques vistes a la plana. Podeu gaudir de la llar de foc i d’una biblioteca amb un variat repertori de narrativa internacional i una col·lecció de llibres sobre el paisatge, la història i la cultura del Ripollès i de les comarques veïnes.

 

Hotel rural gastronòmic per a gaudir de celebracions

La finca de l’hotel rural forma part d’una explotació bovina. Tenim la vocació de combinar l’activitat ramadera tradicional amb l’hostaleria. En la seva estada podrà gaudir de productes locals d’alta qualitat i de temporada a la cuina com ara la cria de vedella ecològica i xai del Ripollès que podeu degustar en el restaurant de Les Planes del Grau.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!