Un hotel rural a Catalunya amb encant propi

Les Planes del Grau és una antiga masia del segle XIV totalment restaurada. Està distribuïda en tres edificis: la casa pairal, la pallissa i la cabana. En tot el procés de rehabilitació hem apostat per les energies renovables i l’estalvi energètic, amb l’objectiu de combinar comoditat i sostenibilitat. Energèticament disposem d’una caldera de boimassa i treballem amb la companyia Som Energia per el tema elèctric.

 

Hotel rural acollidor i de disseny minimalista

Hem volgut crear estances confortables, càlides i funcionals, amb acabats moderns ajustats a l’estructura d’una masia amb més de sis segles d’història. Us trobareu amb  un hotel rural de disseny sobri i minimalista però alhora íntim i acollidor, amb tots els detalls pensats per ajudar-vos a desconnectar, oblidar el rellotge i gaudir del pas de les hores.

Les antigues estances de la casa pairal s’han transformat en habitacions, restaurant i sala de descans. La pallissa també s’ha convertit en habitacions i en una sala d’ús polivalent destinada a reunions d’empresa i celebracions. Les nostres instal·lacions compten amb una rampa d’accés, el que fa de Les Planes del Grau un hotel rural adaptat per a minusvàlids.

Totes les nostres habitacions estan en contacte directe amb la natura, amb vistes a la plana a través d’un balconet tancat o una terrassa porticada, on podeu llegir, escoltar música, conversar o, simplement, descansar i no fer res contemplant un paisatge idíl·lic i ple de colors que canvia amb els mesos de l’any.

A la planta inferior de l’antiga casa pairal, al costat del restaurant i amb sortida directa a la terrassa porticada, tenim una sala de descans amb vistes a la plana. La podeu fer servir durant tot el dia i gaudir de la llar de foc i d’una biblioteca amb un variat repertori de narrativa internacional i una col·lecció de llibres sobre el paisatge, la història i la cultura del Ripollès i de les comarques veïnes.

 

Hostaleria, ramaderia i gastronomia en el mateix entorn

La finca de l’hotel rural forma part d’una explotació bovina. Tenim la vocació de combinar l’activitat ramadera tradicional amb l’hostaleria, amb iniciatives com utilitzar productes locals d’alta qualitat i de temporada a la cuina i criar vedella ecològica i xai del Ripollès que podeu degustar en el restaurant de Les Planes del Grau.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!