Avís legal

“Actualitzat a 16 de novembre de 2020

IDENTIFICACIÓ

Mitjançant el present lloc web www.lesplanesdelgrau.com actua el prestador de serveis de la societat de la informació Puig Cornador, SL (en endavant HOTEL LES PLANES DEL GRAU) CIF B-17.812.900, domicili social a Plaça Sant Eudald, nº 5, 2-1 17500- Ripoll- (Girona), inscrita al Registre Mercantil de Girona, Tom 2167, Foli 200. Full Girona 36.107, inscripció 1ª correu electrònic info@lesplanesdelgrau.com, telèfon +34 972 721.206.

HOTEL LES PLANES DEL GRAU està degudament inscrit al Registre de Turisme de Catalunya, amb identificador registral HG- 002.456, modalitat hotel (H), categoria 4 estrelles superior.

CONDICIONS D’ÚS DEL PORTAL I RESPONSABILITATS

L’accés a aquest portal és gratuït, entenent-se que tot aquell que accedeixi o utilitzi el mateix adquireix la condició d’Usuari i accepta sense reserves totes les presents condicions.

L’Usuari és el responsable del bon ús en general del portal, del seu contingut i serveis, així com de la veracitat i rectitud de les dades que, si s’escau hagi de proporcionar per accedir-hi, quedant expressament prohibides totes aquelles activitats que en cada moment puguin considerar contràries a la legislació vigent, reservant-se el titular del portal el dret a impedir l’accés total o parcial al seu lloc web o a algun dels seus continguts o serveis, així com a exercir les accions legals oportunes contra aquells que incompleixin el que preveu aquestes condicions d’ús, eximint el titular del portal de qualsevol responsabilitat derivada d’actuacions realitzades per tercers, actes fortuïts o de força major.

Sense previ avís, el titular del portal es reserva el dret a fer els canvis i revisions que consideri oportuns en el seu lloc web, alterant, afegint, eliminant tot o part dels continguts, serveis o disseny del portal.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El programari, el disseny, el codi font i tots els continguts del portal, com ara textos, inclosos els textos legals, fotografies, logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix, pertanyen a titular del portal o a tercers que han autoritzat el seu ús, estant protegits per la legislació de propietat intel·lectual i industrial.

L’ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació total o parcial dels continguts d’aquest portal o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi expressa autorització del titular del portal. La llicència d’ús de qualsevol contingut d’aquest portal atorgada a l’Usuari es limita a la descàrrega d’aquest contingut i l’ús privat de la mateixa, sempre que es mantingui la integritat d’aquests continguts.

Queda expressament prohibida la realització de “framings” o l’ús de qualsevol altre mecanisme que modifiqui el disseny, configuració original o continguts del portal.

El titular del portal vol respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers, de manera que si considera que aquest lloc pogués estar vulnerant-, contacti amb nosaltres a través de qualsevol de les dades de contacte indicades a l’apartat “Identificació”.

LINKS O HIPERENLLAÇOS

Per tal de facilitar l’accés a pàgines web que el titular del portal considera que poden ser d’interès per a l’Usuari i la titularitat no li pertanyen, poden proporcionar enllaços a les mateixes, sense que pugui fer-se responsable dels continguts, del funcionament de la web enllaçada, o de possibles danys que puguin derivar del seu accés o del seu ús, de manera que l’usuari assumeix sota la seva responsabilitat totes les conseqüències fins i tot danyoses que poguessin derivar-se de tal accés.

Els enllaços d’altres webs a la de titular del portal està prohibida sense prèvia autorització. En qualsevol cas, el titular del portal declina qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin derivar-se a l’Usuari per l’accés i ús del portal que hagués facilitat l’enllaç.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

La legislació espanyola serà l’aplicable en cas de conflictes que puguin sorgir en relació a l’accés i ús aquest lloc web. Sense perjudici del que s’estableixi imperativament per a casos especials i especialment respectant la legislació de consumidors i usuaris, amb renúncia a qualsevol altre fòrum que pogués correspondre’ls, les parts se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats de la ciutat de Ripoll.

© Tots els drets reservats.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!