Una sala de reunions tranquil·la i acollidora on fer reunions, esdeveniments, formacions…

Les Planes del Grau es troba enmig de la comarca del Ripollès, entre Sant Joan de les Abadesses i Camprodon. És una ubicació privilegiada i ben comunicada amb poblacions importants com Barcelona, Girona, Vic o Ripoll.

L’hotel és el lloc perfecte perquè la vostra empresa organitzi reunions, cursos de formació i trobades comercials amb el màxim confort i comoditat en un espai tranquil i acollidor, envoltat de natura pels quatre costats. És un espai on us sentireu còmodes i relaxats mentre us reuniu amb companys de feina i col·laboradors.

Posem a la vostra disposició la sala polivalent, situada a la planta inferior de la pallissa, especialment habilitada amb moderns equipaments multimèdia i dotada de mobiliari sobri i funcional, amb capacitat per a una trentena de persones.

Volem que us sentiu a gust amb nosaltres i que res no us destorbi mentre treballeu. No cal que us preocupeu de res més. El nostre equip de cuina us prepararà tots els àpats i els coffe break per a les estones de descans d’acord amb les vostres preferències. I si no, també us podem oferir una varietat de serveis de càtering de reconeguts restaurants de la zona.

Si necessiteu el nostre hotel durant uns dies us oferim també la possibilitat de reservar les habitacions, totes o les que us calguin, i de gaudir de totes les nostres instal·lacions en els moments de lleure: la sala de descans, el jardí, la piscina,… I si voleu conèixer els voltants us ajudem a organitzar rutes a peu, a cavall o amb bicicleta i sortides culturals per conèixer paratges de gran bellesa natural i interès històric.

Veniu al nostre hotel rural i treballeu en un entorn incomparable. De ben segur que les trobades de la vostra empresa tindran l’èxit que us mereixeu. Expliqueu-nos tot el que necessiteu i nosaltres ho organitzarem amb molt de gust.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!